Uw specialist in totaalrevovatie, badkamers, keukens en maatwerk
Logo TIMMO Schrijnwerken
Uniek maatwerk

Inbouwkasten op maat nodig?

Timmo Schrijnwerken te Houthalen is specialist in het plaatsen van inbouwkasten op maat. Inbouwkasten zijn enorm praktisch en maken optimaal gebruik van elke beschikbare centimeter. We trachten steeds de maximale ruimte te benutten om zo veel mogelijk kastruimte beschikbaar te stellen.

Als klant krijg je meteen deskundig advies van een ervaren schrijnwerker. Inbouwkasten in de slaapkamer komen heel vaak voor. Ook voor in de woonkamer en dressingkasten maken we deze volledig op maat.

We begrijpen dat jouw huis een weerspiegeling is van wie je bent. Daarom richten we ons op het creëren van inbouwkasten die voldoen aan jouw behoeften qua opslag en organisatie, maar ook qua esthetische smaak.

Wat zijn inbouwkasten?

Inbouwkasten zijn kasten die in de structuur van je huis worden ingebouwd. Ze worden ontworpen om in elke ruimte te passen, van slaapkamers en woonkamers tot keukens en badkamers. Ze bieden een unieke oplossing voor opslag en organisatie, waarbij ongebruikte ruimte optimaal wordt benut.

We maken onze inbouwkasten steeds op maat, zodat deze perfect past waar jij een nieuwe kast wilt plaatsen. Hiernaast kan je kiezen tussen verschillende materialen en ontwerpen zodat je nieuwe kast perfect aansluit bij jouw interieur. Of je nu op zoek bent naar een moderne, minimalistische stijl of een meer traditioneel ontwerp, wij zorgen ervoor dat je inbouwkast iets is om trots op te zijn.

Elke inbouwkast maken we met de grootste aandacht voor detail, gebruikmakend van hoogwaardige materialen die zowel duurzaam als stijlvol zijn. Onze inbouwkasten zijn de perfecte combinatie van schoonheid en functionaliteit.

Zelfs onder een schuine rand?

Eén van de specialiteiten van Timmo Schrijnwerken te Houthalen is het plaatsen van inbouwkasten in slaapkamers precies op maat onder een schuine (dak)rand. Ook onder een trap of op zolder zijn deze kasten zeer populair.

Dit vergt precisiewerk en een goede denkoefening vooraf. Laat deze zeker bouwen door iemand met ervaring. Ze zelf maken kan natuurlijk ook, maar daarvoor kan je best een handige harry zijn. Een fout is hier snel gemaakt en zal je je nog lang beklagen.

Maak optimaal gebruik van je beschikbare ruimte met inbouwkasten. Zo voorzie je jouw huis van meer opslag- en leefruimte in één klap. Ze helpen om je leefruimte te maximaliseren, ongebruikte hoeken om te zetten in nuttige opslagruimten en je huis er in het algemeen georganiseerd en opgeruimd uit te laten zien.

Bovendien zijn ze ontworpen om precies te passen in jouw ruimte, zonder verspilling of onhandige aanpassingen.

Verschillende stijlen van inbouwkasten

Bij ons kan je kiezen uit een breed scala aan stijlen voor je inbouwkast. Wil je een strakke, moderne look? Misschien geef je de voorkeur aan iets meer traditioneels? Wat je voorkeur ook is, wij hebben de expertise om een inbouwkast te ontwerpen die perfect past bij jouw smaak en interieurstijl.

Het grootste voordeel van inbouwkasten is dat ze ruimte efficiënt gebruiken. In plaats van te proberen een vrijstaande kast in een ruimte te passen, wordt de inbouwkast specifiek ontworpen voor die ruimte, waardoor elke centimeter wordt benut.

Bovendien zorgt het inbouwen van de kast voor een naadloze look, die de esthetiek van de ruimte juist verbetert in plaats van deze te verstoren. Naast heel wat functionaliteit, zorgen inbouwkasten dus ook voor extra stijl in jouw interieur, zeker als je houdt van een moderne, strakke stijl.

Inbouwkasten met schuifdeuren

Schuifdeuren voor je inbouwkasten zijn een absolute aanrader. Zo bespaar je extra plek omdat de deuren niet naar buiten moeten draaien. Een witte inbouwkast met witte schuifdeuren is de meest gekozen optie. Uiteraard zijn alle kleuren mogelijk.

Je kasten op maat laten installeren levert je nog jarenlang plezier op net omdat je zo veel plaats bespaart.

Ons inbouwkasten stappenplan

Bij Timmo Schrijnwerken komt er eerst een ervaren schrijnwerker bij je thuis om de situatie perfect in kaart te brengen. Vervolgens noteren we je wensen en geven we hier ook feedback op qua mogelijkheden, haalbaarheid en ook naar budgetten toe.

Als klant heb je altijd de kans om een bepaald budget mee te geven, maar dit is geen vereiste. Vervolgens werken we een offerte uit met een vaste prijs. Deze prijs wordt niet meer aangepast tijdens het proces.

Op deze manier weet je als klant heel goed wat je nieuwe kasten zullen kosten en kom je niet voor verrassingen te staan. Met inbouwkasten op maat heb je nog jaren genot van je investering.

Waarom kiezen voor Timmo Schrijnwerken?

Timmo Schrijnwerken is begonnen als bedrijf gespecialiseerd in maatwerk: dressings, badkamers, keukens en andere kasten op maat. De gewenste interieurstijl van de klant is vanaf het begin al ons uitgangspunt.

Door de jaren heen zijn we ons meer gaan focussen op totaalinterieur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het volledig herinrichten van je (leef)keuken, badkamer, slaapkamer of zelfs je hele woning.

We zijn gedurende het hele project je aanspreekpunt. Authenticiteit en transparantie staan voor ons centraal. Samen met onze partners in o.a. elektriciteit, sanitair, gyprocwerken, binnendeuren, stalen deuren (AIDesign), enzovoort, realiseren wij jouw project in topkwaliteit!

Heb je vragen? Of ben je klaar om de stap te zetten en jouw huis te transformeren met onze op maat gemaakte inbouwkasten? Neem contact met ons op. We kijken ernaar uit om samen met jou te werken aan jouw perfecte inbouwkast.