Uniek maatwerk

Inbouwkasten op maat nodig?

Timmo Schrijnwerken is specialist in het plaatsen van inbouwkasten op maat. Inbouwkasten zijn enorm praktisch en maken optimaal gebruik van elke beschikbare centimeter. Timmo Schrijnwerken tracht steeds de maximale ruimte te benutten om zoveel mogelijk kastruimte beschikbaar te stellen.

Als klant krijg je meteen deskundig advies van een ervaren schrijnwerker. Inbouwkasten in de slaapkamer komen heel vaak voor. Ook inbouwkasten in de woonkamer en dressing kasten kunnen precies op maat gemaakt worden. Een professionele schrijnwerkerij welke je adviseert met kennis van zaken, is een absolute no-brainer.

Wat zijn inbouwkasten?

Timmo Schrijnwerken is begonnen als bedrijf gespecialiseerd in maatwerk: dressings, badkamers, keukens en andere kasten op maat. De stijl van de klant is steeds het uitgangspunt geweest.

Door de jaren heen zijn we ons meer gaan focussen op totaalinterieur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het volledig hermaken van uw (leef)keuken, badkamer, slaapkamer, of zelfs uw hele woning.

Timmo Schrijnwerken zal voor jou gedurende het hele project een aanspreekpunt zijn. Authenticiteit en transparantie zijn voor ons belangrijk. Samen met onze partners in o.a. elektriciteit, sanitair, gyprocwerken, binnendeuren, stalen deuren (AIDesign), etc., realiseren wij jouw project in topkwaliteit!

Zelfs onder een schuine dakrand?

Eén van de specialiteiten van Timmo Schrijnwerken zijn het plaatsen van inbouwkasten in slaapkamers precies op maat onder een schuine dakrand. Ook onder een trap of op zolder zijn deze kasten zeer populair. Dit vergt precisiewerk en een goede denkoefening vooraf. De valkuil om een inbouwkast te laten maken door iemand zonder ervaring, kan je je nog jaren beklagen.

Optimaal gebruik van al je ruimtes, maakt het leven zoveel makkelijker. Ze zelf maken kan natuurlijk ook, maar daarvoor kan je best een handige harry zijn. Inbouwkasten op maat laten maken heeft uiteraard een prijs, maar het jarenlange genot van de kast maakt de investering heel goedkoop.

Schuifdeuren voor jouw kasten?

Schuifdeuren voor je inbouwkasten zijn een absolute aanrader. In de meeste slaapkamers is er al niet zo heel veel plaats, met inbouwkasten met schuifdeuren los je al heel veel op. Witte inbouwkasten met witte schuifdeuren is de meest gekozen optie. Uiteraard zijn alle kleuren mogelijk.

Vervolgens uittrekbare laden monteren is een volgende absolute toptip. Ideaal om schoenen in op te bergen en o zo handig als je nog eens dat achterste paar wenst aan te trekken. Je kasten op maat laten installeren levert je nog jarenlang plezier op.

Wat kosten inbouwkasten?

Inbouwkasten, soms ook opbergkasten genoemd, kosten uiteraard centen. Bij Timmo Schrijnwerken komt er eerst een ervaren schrijnwerker bij je thuis om de situatie perfect in kaart te brengen.

Vervolgens worden de wensen van de klant genoteerd en wordt er hierop ook feedback gegeven qua mogelijkheden, haalbaarheid en ook naar budgetten toe.

Als klant heb je altijd de kans om een bepaald budget mee te geven, maar dit is geen vereiste. Vervolgens werkt Timmo Schrijnwerken een offerte uit met een vaste prijs. Deze prijs zal niet meer aangepast worden tijdens het proces.

Op die manier weet je als klant heel goed wat je nieuwe kasten zullen kosten en kom je niet voor verrassingen te staan.

Met inbouwkasten op maat gemaakt door TImmo Schrijnwerken ga je nog jaren genot hebben van je investering.