Uw specialist in totaalrevovatie, badkamers, keukens en maatwerk
Logo TIMMO Schrijnwerken
Uniek maatwerk

Over Timmo

Bij Timmo schrijnwerken staan kwaliteit, vakmanschap en klantvriendelijkheid centraal. We zijn schrijnwerkers in hart en nieren, onze passie voor hout is dus onze grootste drijfveer. We begeleiden onze klanten graag doorheen het hele proces. Je kan bij ons terecht met alle vragen rond hout, maatwerk, Stoneable en marmerlook.

Kwaliteit

De kwaliteit van ons werk ligt in de afwerking. Daarom doen we alles zorgvuldig, van plannen en tekenen tot het opleveren.

Vakmanschap

Met onze 20 jaar ervaring als schrijnwerkers en onze passie voor hout, voorzien we ook jouw woning van de beste interieurs!

Klantvriendelijk

Een goede samenwerking begint bij een goed overleg. We vullen jouw ideeën aan met ons advies en komen zo tot een uniek plan.

Opbergruimte-1AModerne inbouwkasten op maat
Wat doen we

Jouw aanspreekpunt van A tot Z

Timmo Schrijnwerken is begonnen als bedrijf gespecialiseerd in maatwerk: dressings, badkamers, keukens en andere kasten op maat. De stijl van de klant is steeds het uitgangspunt geweest.

Door de jaren heen zijn we ons meer gaan focussen op totaalinterieur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het volledig hermaken van uw (leef)keuken, badkamer, slaapkamer, of zelfs uw hele woning.

Timmo Schrijnwerken zal voor jou gedurende het hele project een aanspreekpunt zijn. Authenticiteit en transparantie zijn voor ons belangrijk. Samen met onze partners in o.a. elektriciteit, sanitair, gyprocwerken, binnendeuren, stalen deuren (AIDesign), etc., realiseren wij jouw project in topkwaliteit!

  • Van ontwerp tot realisatie

  • Kwalitatief maatwerk

  • Unieke materialen

hoe werken we

Onze werkprocedure

Klant overleg

We overlopen jouw wensen en denken met je mee. Professioneel advies op maat voor jouw specifieke situatie.

Ontwerp

We maken het ontwerp op basis van ons overleg. We tonen het ontwerp en passen het aan totdat je tevreden bent!

Realisatie

Onze ervaren schrijnwerkers gaan aan de slag en maken van jouw project een efficiënte, kwaliteitsvolle realisatie.

volledige make-over?

Uniek maatwerk

We zijn begonnen met maatwerk en zijn dan uitgebreid. Dit wil zeggen dat we ons maatwerk nu toepassen op hele ruimtes (totaalinterieur). Dit gaat van meubels zoals kasten, stoelen, tafels etc. tot vloeren, gyprocwerken en binnendeuren. Zo ben je zeker dat al je interieur naadloos bij elkaar past!

Heeft jouw living, keuken, badkamer, slaapkamer… een make-over nodig? Doe dan beroep op ons professionele team en ontdek wat Timmo voor jou kan betekenen.