Uw specialist in totaalrevovatie, badkamers, keukens en maatwerk
Logo TIMMO Schrijnwerken
Zoek je een schrijnwerker in regio Limburg?
Van ontwerp tot realisatie

Schrijnwerkerij

Timmo Schrijnwerken is een schrijnwerker die elk project van begin tot einde opvolgt. We zetten onze schouders volledig onder jouw project! Van het ontwerp tot de definitieve afwerking, onder ons toezicht. We begeleiden je doorheen het hele proces. Op onze schrijnwerkerij kan je rekenen.

Stijlvolle kasten op kantoor Houthalen
Kwaliteit & vakmanschap

Schrijnwerk
op maat

In onze schrijnwerkerij maken we alles op maat. Meubels, muurdecoratie, vloeren… Zo ben je zeker dat je hele interieur naadloos bij elkaar past.

Het maken van een goed product begint bij materialen kiezen. We werken enkel met materialen die een goede basis zijn voor het afgewerkte product, want je bouwt jouw huis toch ook niet op een slechte fundering?

Hierna komt het ontwerp. Wat heb je nodig? In welke stijl? Een goede communicatie staat centraal in deze stap. Om het perfecte product te maken, moeten we exact weten wat jouw wensen zijn. Ons professionele advies helpt je op weg!

De kwaliteit van de afwerking is voor ons het belangrijkst. Niets is beter dan een goed afgewerkt product waar we trots op kunnen zijn. Het resultaat van hoogstaande materialen, een goed ontwerp en een foutloze afwerking?

Eigentijdse, moderne en klassieke designs op maat die naadloos bij jouw interieur passen. Neem gerust contact op om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen!

van ontwerp tot realisatie

Schrijnwerk totaalinterieur

Heeft jouw interieur een renovatie nodig? Op zoek naar een nieuwe keuken op maat, badkamer, leefruimte, praktijk of nog een andere ruimte? Dan is het interessant om met ons samen te werken om samen een totaalplaatje uit te werken. Van ontwerp tot naadloze uitvoering staan we jou bij, klaar om advies te geven!

Het is niet altijd even gemakkelijk om meubels, vloeren, muren en deuren te combineren. Door één team te hebben dat alles in goede banen leidt, is dit al een stuk makkelijker. Heb je bijvoorbeeld gyproc nodig? Dan doen we beroep op onze partner om het naar wens te plaatsen.

Het is onze taak om het totaalplaatje vanaf het begin mee te ontwerpen. Als dit in orde is, dan vertellen we jou hoe we het gaan aanpakken. Transparantie, inzichten en advies langs onze kant, ideeën langs de jouwe!

Houten inbouwkast op maat
Kwaliteit & vakmanschap

100% Maatwerk

Bij ons kan je terecht voor allerhande maatwerk. Vooral bij een groot project is het een goede keuze om met één partner samen te werken die al het maatwerk voorziet. Zo ben je zeker dat elk onderdeel stuk voor stuk perfect aansluit bij de rest van het project.

Totaalprojecten zijn dan ook onze specialiteit. We voorzien hierbij totaalinterieur, zoals bijvoorbeeld binnendeuren, maatkasten en parketvloeren. Als je gyproc nodig hebt in een totaalproject, dan kan je rekenen op onze partner die dit onder ons toezicht tot een goed einde brengt.

Kasten en deuren op maat nodig? Heb je al een design of wil je beroep doen op onze expertise om er samen over na te denken? Dat kan natuurlijk. Bij ons ben je 100% zeker dat al het maatwerk perfect uitgevoerd wordt. Hiermee bedoelen we dat het ontwerp volledig volgens het plan gemaakt wordt en dat de afwerking geen fouten bevat, zelfs geen minuscule!

Met schrijnwerk op maat ben je volledig vrij om te ontwerpen wat je wilt. Standaardafmetingen en -kleuren bepalen dus niet de mogelijkheden. Die bepaal jij 100% zelf. Qua design ben je dus volledig vrij. Maar ook qua mogelijkheden ben je veel vrijer. Denk bijvoorbeeld maar aan een kast met een schuine bovenkant die zo optimaal gebruik kan maken van het schuine dak op zolder.

Schrijnwerkerij limburg

Timmo Schrijnwerken is gelegen in Houthalen, Limburg. Maak gerust een afspraak om eens binnen te springen en ons wat beter te leren kennen voordat je jouw project aan ons toevertrouwt. We werken aan allerlei projecten in heel België, niet enkel in Limburg.

Graag wat meer informatie over Timmo Schrijnwerken en de werkwijze die we hanteren om elke taak tot een goed einde te brengen? Bekijk dan zeker de over ons pagina. Zo weet je wat je van ons kan verwachten en waarmee we jou kunnen helpen!

Van klassiek tot modern

Interieur schrijnwerkerij

Meubels voor een slaapkamer of een vloer voor jouw living nodig? Timmo doet het allemaal. Binnenschrijnwerk is één van onze specialiteiten! Jouw stijl en wensen zijn ons uitgangspunt. Pas als jij tevreden bent, zijn wij dat ook.

Of het nu gaat over een landelijke of strakke keuken, over een eigentijdse of meer klassieke leefruimte, we geven jouw interieurproject een prachtige toets en afwerking. Dit doen we door onze expertise en ervaring te combineren met diverse technieken en materialen zoals bijvoorbeeld Stoneable.

unieke materialen

Maatkasten schrijnwerkerij

Maatkasten zijn een plus in elk interieur! Let wel op, het is belangrijk dat deze goed afgewerkt zijn. Is dit niet het geval? Dan biedt de kast meer nadelen dan voordelen. Daarom steken wij veel tijd en aandacht in elke maatkast die we maken. Pas wanneer deze naadloos bij jouw interieur past, zijn we tevreden over ons werk!

Onze ervaring met kasten (en meubels in het algemeen) gecombineerd met onze passie voor hout maakt van elk project een ervaring waar we ons 100% voor inzetten. Heb je een kast nodig die onder een schuin plafond past? Of heb je een echte uitdaging voor ons? Neem dan contact op om dit te bespreken!

Witte deur met zwart deurklink
persoonlijke touch

Binnendeuren

Eén van de meest prominente delen van jouw interieur zijn de deuren. Binnendeuren op maat zorgen voor een unieke touch in jouw interieur. Heb je een deur op maat nodig omdat de afmetingen van je oude deur geen standaardmaten waren? Of zoek je een speciale afwerking die de aandacht trekt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

We hebben ervaring met deuren maken die perfect bij klassieke, landelijke, moderne en eigentijdse interieurs passen. Denk bij klassieke en landelijke interieurs vooral aan gedetailleerde massief houten deuren. Bij moderne en eigentijdse interieurs passen dan weer beter deuren die strak en kleurrijk zijn.

Hoe werken we

Onze werkprocedure

Klant overleg

We overlopen jouw wensen en denken met je mee. Professioneel advies op maat voor jouw specifieke situatie.

Ontwerp

We maken het ontwerp op basis van ons overleg. We tonen het ontwerp en passen het aan totdat je tevreden bent!

Realisatie

Onze ervaren schrijnwerkers gaan aan de slag en maken van jouw project een efficiënte, kwaliteitsvolle realisatie.