Uw specialist in totaalrevovatie, badkamers, keukens en maatwerk
Logo TIMMO Schrijnwerken
Unieke natuurlijke look

Stoneable

Met Stoneable creëren we een natuurlijke look op uw meubelen of maatschrijnwerk, thuis of op kantoor. Dit flexibele, ultradunne steenpaneel (1,5mm) kan geplaatst worden op bijna elk oppervlak. Gaande van volledig vlak tot hoeken en ronde objecten.

100% natuurlijk

Gemaakt van 100% echte leisteen en kwartsiet. Door verschillende lagen te gebruiken, krijgt het zijn unieke textuur en look.

robuust & duurzaam

Echte steen, dus ook robuust en duurzaam. Net zoals de gebruikte materialen, gaat Stoneable lang mee.

authentiek & organisch

Door gebruik te maken van lagen authentieke steen, krijg je een organisch product in meerdere kleuren.

Zwart kookeiland
Uniek in België

Wat is Stoneable?

Stoneable is een Belgisch bedrijf dat ultradunne stenen panelen maakt die een unieke vleug natuur toevoegen aan allerlei ruimtes of objecten. De stenen panelen zijn 1,5mm dik. Dit maakt ze flexibel en makkelijk transporteerbaar.

Organisch ontwikkelde steenpatronen, kleuren en texturen voorzien de robuuste, duurzame platen van hun unieke feel en look. Stoneable is de natuur opnieuw gedefinieerd als designobject, stijlvol oppervlak of structureel element in zowel publieke als private omgevingen.

Alle producten van Stoneable zijn waterbestendig. Perfect dus om te gebruiken in badkamers, sauna’s en zwembaden. In studio’s en showrooms kan Stoneable een moderne natuurlijke toets toevoegen. Ook voor meubels en andere objecten is het interessant om deze stijlvolle steen te gebruiken. Voorzie bijvoorbeeld jouw stoelen van een unieke look door een laag steen toe te voegen!

100% natuurlijk

Stoneable assortiment

Het assortiment van Stoneable is vrij uitgebreid. Je vindt zeker en vast de perfecte plaat voor jouw project tussen de verschillende producten met elk een unieke, natuurlijke kleur en reliëf. Stoneable is uniek, er zijn geen 2 platen die exact hetzelfde zijn.

De producten zijn zo gevarieerd als hun natuurlijke oorsprong. Ruwe rotsen worden gesofisticeerde, unieke designs. Tijdloos en hedendaags, elegant en scherp. De collectie daagt je uit om je creatieve geest boven te halen en ze te gebruiken in jouw eigen unieke manier.

Stoneable is een samengesteld, meerlagig, natuurlijk product. Verschillen in kleur, reliëf en structuur zorgen voor het unieke karakter van elke Stoneable plaat. Deze zijn zorgvuldig gemaakt om zo veelzijdig mogelijk te zijn. Ze passen dus bij bijna elk type interieur.

Authentiek & organisch

Stoneable Designs

Stoneable past het best bij natuurlijke designs. Authentieke, organische steen voorziet jouw interieur van een originele extra laag. Voor exterieurs is Stoneable perfect omdat outdoor designs graag gebruik maken van natuurlijke, originele producten om een mooie overgang van natuur naar interieur te bereiken.

De designs van Stoneable zijn gemaakt van leisteen en kwartsiet. Deze twee stenen komen in de natuur in verschillende kleuren voor. Heb je stenen tegels, bijvoorbeeld uit leisteen of kwartsiet? Dan passen de designs volledig bij jouw interieur.

modern & eigentijds

Egger

We bieden ook de kwaliteitsvolle producten aan van Egger. Deze houten platen zijn beschikbaar in een hele hoop kleuren en motieven. Van fel rood tot natuurlijk hout en marmerlook. De volle kleuren passen goed in een modern en eigentijds interieur dat strakheid in de spotlight zet.

De houten motieven passen in klassieke en landelijke interieurs omdat de natuur hier in de kijker wordt gezet. Marmerlook past dan weer beter in verschillende types keukens als dienblad, naast het fornuis als accent

Egger laminaat is een goede optie voor een houten vloer. Deze parketvloeren zijn van hoge kwaliteit en passen bij zowat elk type interieur. Strak en makkelijk te onderhouden, maar ook natuurlijk en fris.

Zwarte gebogen hoek laminaat steen